Het beste van jezelf delen

HR

Iedereen hier maakt deel uit van een team. Wie aan een bepaalde opdracht werkt, zal daarover contact onderhouden met minstens één collega. Dit doen we, omdat we vinden dat onze dienstverlening en advisering geborgd hoort te zijn. Het draait niet om het rond krijgen van de bezetting, maar om het bereiken van doelen die ons door onze klanten zijn toevertrouwd. Dat is niet zomaar iets, dat is bijzonder.

Je ziet een uitdagende klus die uitstekend past bij je persoonlijke kwaliteiten en competenties.

Een goed begin, dat is zonder meer waar. Toch denken we bij Atriumgroep dat een match made in heaven meer vraagt dan dat: een klik van mens tot mens. Sommigen noemen het ‘chemie’. Anderen ‘magie’. Drive. Passie. Zin. En waarom ook eigenlijk niet?

Iemand die graag de puntjes op de i zet moet je geen vierkantjes laten tekenen. Simpel toch? Van meet af aan mag je van Atriumgroep verwachten dat we nagaan in hoeverre iemand past bij de opdracht. Een kernopgave die we hier knap serieus nemen. Zo geloven we niet in ‘we moeten klakkeloos doen wat er wordt gezegd’. En uurtjes vullen is handel in water naar de zee. Geloven we niet in. Liever zoeken we elkaar op om elkaar recht in de ogen te kijken. Nog voordat de klus begint. Daar heeft iedereen iets aan, niet in de laatste plaats de opdrachtgever.

Verder hechten we zeer aan kennisdeling. Leren van elkaar wordt hier aangemoedigd, welke branche je ook bedient of welke functie je ook hebt. Leren is van iedereen. We nodigen opdrachtgevers en Atriummers geregeld uit om op de zeepkist te gaan staan. Tijdens het Atrium Café wordt er gedeeld, geïnformeerd en geïnspireerd. En gelachen, dat ook. Want leren wordt vloeibaar als het leuk is.

Aicha Chaaby personeelsfunctionaris,

is permanent op zoek naar nieuw talent bij Atriumgroep.

Aicha Chaaby Bel 0183-620249 of mail.

Aicha werkt met:

Duurzame vertrouwensbasis

Welke cao heeft een gouden toekomst? Begrip voor elkaars gezamenlijke verantwoordelijkheid en belangen is de belangrijkste sleutel. Robin de Vries geeft zijn visie. MEER >

Opinie Robin de Vries, secretaris arbeidsvoorwaarden

Privé: Samen verantwoordelijkheid nemen

Voor succesvolle samenwerking tussen bedrijven en gemeenten geldt steeds vaker: klein is het nieuwe groot. Ton Sels verbindt ondernemers en biedt ze een platform met steun van lokale overheden. MEER >

Opinie Ton Sels, consultant