Korte lijnen van vertrouwen. Groots zonder poespas. Ontzorgen heeft alles te maken met het vermogen om aandacht te kunnen schenken.

De voorkomende dingen simpelweg goed willen doen, ongeacht de omvang van het dienstverleningspakket. Een full-service secretariaatsdienst gaat in veel gevallen prima samen met een relatief klein contract. De fundatie is vertrouwen in elkaars kunnen, het bouwwerk bestaat voornamelijk uit aandacht. Vervolgens is het een kwestie van clever organiseren.

Hands-on

De ondersteuning door Atriumgroep van de Telecom Society (TSOC) is daar een goed voorbeeld van. De beantwoording van de telefoon, de ledenadministratie, de inning van de contributie en het bijhouden van de website: Annicka Verhage weet dat prima te organiseren. In mei 2017 heeft Annicka de opzet en inrichting van de nieuwe website gecoördineerd met een flexibeler CMS en de integratie van social media. Door een zorgvuldige afstemming is de overgang van het oude naar het nieuwe systeem vlekkeloos verlopen.

Annicka biedt hands-on ondersteuning bij de organisatie van evenementen en congressen. Het jaarlijkse hoogtepunt van TSOC is het Annual Dinner in januari. Het evenement waar de top uit de markt aanwezig is met de beste sprekers.

Dienstverlening Atriumgroep:

  • Secretariële ondersteuning
  • Organisatie van evenementen en congressen

Annicka Verhage secretaresse, beschikt over een ruime ervaring op het gebied van secretariële dienstverlening. De afgelopen jaren heeft zij op vrijwillige basis in de jongerenraad gezeten van een bekende bank.

Annicka Verhage behandelt dagelijks uit monde van TSOC de e-mail en houdt nauwlettend in de gaten of, en op welke punten er actie genomen dient te worden. Voor de organisatie van evenementen regelt zij de gastenlijst, stelt uitnodigingen op en vervult tijdens het evenement de rol van gastvrouw. Voor vrijwel alle externe communicatie coördineert zij de communicatie tussen de verschillende partijen. Bel 0183 – 620 249 of mail.

Annicka werkt voor:

Cookies

We gebruiken cookies om onze website bezoekers anoniem te analyseren.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen