Korte lijnen van vertrouwen. Groots zonder poespas. Ontzorgen heeft alles te maken met het vermogen om aandacht te kunnen schenken.

De voorkomende dingen simpelweg goed willen doen, ongeacht de omvang van het dienstverleningspakket. Een full-service secretariaatsdienst gaat in veel gevallen prima samen met een relatief klein contract. De fundatie is vertrouwen in elkaars kunnen, het bouwwerk bestaat voornamelijk uit aandacht. Vervolgens is het een kwestie van clever organiseren.

Hands-on

De ondersteuning door Atriumgroep van de Telecom Society (TSOC) is daar een goed voorbeeld van. De beantwoording van de telefoon, de ledenadministratie, de inning van de contributie en het bijhouden van de website is in geode handen. Een nieuwe website met een flexibeler CMS? De integratie van social media? Door een zorgvuldige afstemming is de overgang van het oude naar het nieuwe systeem vlekkeloos verlopen.
Voorts biedt Atriumgroep hands-on ondersteuning bij de organisatie van evenementen en congressen. Het jaarlijkse hoogtepunt van TSOC is het Annual Dinner in januari. Het evenement waar de top uit de markt aanwezig is met de beste sprekers.

Dienstverlening Atriumgroep:

  • Secretariële ondersteuning
  • Organisatie van evenementen en congressen

Cindy Smolders – Van Velzen projectcoördinator, bij Atriumgroep voor diverse opdrachtgevers

Cindy Smolders – Van Velzen behandelt de correspondentie en houdt nauwlettend in de gaten of, en op welke punten er actie genomen dient te worden. Voor de externe communicatie coördineert zij de communicatie tussen verschillende partijen. Bel 06 - 30671121 of mail.

Cindy werkt voor: