Van data naar informatie. Op maat en voor elkaar.

Data is alles, alles is data. Is dat eigenlijk wel zo? Wie strategische besluiten moet nemen, wil kunnen vertrouwen op precies de juiste informatie. In tegenstelling tot het verzamelen van data, beschikt lang niet elk bedrijf over de capaciteit om data doelgericht te analyseren. Laat staan de capaciteit om bruikbare informatie te delen of te vermenigvuldigen met vakgenoten. Bij Atriumgroep hebben we ons in 2016 de vraag gesteld: Is het mogelijk om dit vraagstuk vanuit samenwerking aan te pakken?

 

Atriumgroep ontwikkelt een blauwdruk, waarmee door middel van tabellen, grafieken en rapportages de belangrijkste trends, kansen, bedreigingen, sterktes en zwaktes op een presenteerblaadje worden gezet. Leesbaar, begrijpelijk en actueel. Van Business intelligence met data als vertrekpunt, naar betrouwbare informatie op afroep van en voor professionals uit de branche.

Delen

Atriumgroep heeft een Business Intelligence Platform voor verenigingen. In opdracht van FEDA werd een platform op maat ingericht nadat de belangrijkste vragen van de leden geïnventariseerd. Daaruit zijn de gemene delers bepaald. Vervolgens zijn relevante macro-economische en industriële data verzameld. Door het CBS zijn maatwerkanalyses gemaakt om te kijken naar de ontwikkeling van verschillende vakgroepen van FEDA over de afgelopen jaren. Daarnaast verzorgt Atriumgroep analyses van de verschillende branches.

Het FEDA BI Platform is in september gelanceerd en zal de komende jaren steeds verder worden uitgebouwd.

Dienstverlening Atriumgroep:

  • Business Intelligence
  • Projectmanagement

Business Intelligence op maat en voor elkaar, met glashelder overzicht. De samenwerking met FEDA vormt de blauwdruk voor toekomstige samenwerking tussen het Atrium Business Intelligence Platform en andere verenigingen. Atriumgroep verzorgt analyses en genereert overzicht.

Business Intelligence of over de samenwerking met FEDA? Atriumgroep vertelt je er graag meer over. Bel 0183 – 620 249 of mail.