Alle tijd, alle ruimte

Opinie

Elk goed overleg begint met iets heel wezenlijks: de ontmoeting tussen mensen. Zeker in het branche- en verenigingswerk zijn werkgroepen van wisselende samenstelling de norm. Daar hoort een omgeving bij waarin alles tot in de puntjes is geregeld.

Goed geregeld. Twee woorden synoniem aan ‘welkom’.

Het nemen van besluiten vergt focus op de kern. Dan is het fijn te weten dat de rest bijzonder geregeld is. Winnette Boer en haar collega’s heten je van harte welkom in het huis dat ook het jouwe is.

Wie thuis gasten ontvangt, zorgt dat het hen aan niets ontbreekt. In het branche- en verenigingswerk is dit niet anders. Een geslaagde bijeenkomst draait om resultaat met precies het juiste gevoel. Dit vereist de juiste cocktail van disciplines en stelt eisen aan het voorzitterschap, de structuur, de secretariële ondersteuning en aan de fysieke omgeving zelf. Goede koffie? Techniek zonder zorgen? Wij zijn ervan overtuigd dat je als onze gast van al die voorbereidingen niet zoveel hoeft te merken. Dienstbaarheid op een geruisloze manier. Van mensen, voor mensen en door mensen. We hebben daar alle ruimte voor.

In deze tijd is samenwerking tussen mensen misschien wel belangrijker dan ooit. In het branche- en verenigingswerk is projectmatig werken zo’n beetje de norm geworden. Stuur- en werkgroepen opereren dikwijls in wisselende samenstelling. Gereserveerde tijd wordt bij voorkeur optimaal benut. Het delen van documenten of samenstellen van een mailinglist? We beschikken over de juiste faciliteiten en nemen deze zorg graag uit handen. Focus op de kern, dan regelen wij de rest.

Winnette Boer secretarieel ondersteuner,

is samen met haar collega’s Amy, Betty, Chantal en Eugenie verantwoordelijk voor het ondersteunende proces dat komt kijken bij ontmoetingen groot of klein.

Winnette Boer Bel 0183-620 249 of mail.

Winnette werkt met:

Het beste van jezelf delen

Dienstverlening is mensenwerk. Atriumgroep gelooft dat 'delen' professionals sterker maakt. Aicha Chaaby licht de 'Atrium' manier van werken toe. MEER >

HR Aicha Chaaby, personeelsfunctionaris

De Nederlandse Associatie

Actief verbinden van brancheverenigingen, beroepsverenigingen, federaties, paritaire organisaties, fondsen en ledenorganisaties. Daar staat DNA voor. MEER >

Partnership Jan van der Reest, ondernemer en directeur